26 листопада 2021 р. 10:03

На Одещині невідомий кинув вибухівку у двір приватного будинку

На Одещині невідомий кинув вибухівку у двір приватного будинку

Ввечері 25 листопада у селі Писарівка Кодимської ОТГ у дворі приватного домоволодіння стався вибух, мешканці будинку не постраждали.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції.

В обійсті, яке належить 46-річній мешканці села, пошкоджені вхідні двері та вікна будинку. Господиня в момент вибуху знаходилася з дітьми в оселі. 

Під час огляду місця події слідчо-оперативною групою територіального підрозділу поліції та спеціалістами-вибухотехніками ГУНП в Одеській області було виявлено скобу від вибухового пристрою та частини металу. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України. Наразі вживаються заходи щодо встановлення осіб, які вчинили хуліганські дії, та притягнення їх до відповідальності. 

Нагадаємо, 19 листопада в Одесі правоохоронці перевіряли інформацію про загрозу вибуху в міській раді.

Також в Одесі затримали жінку, яка вдруге «замінувала» завод «Краян». У жовтні жінка вже «мінувала» цей самий об’єкт. Тоді за фактом неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, правоохоронці оголосили жінці підозру за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України, а суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Поділитися