25 вересня 2021 р. 19:06

На Одещині чоловік вбив приятеля під час полювання

На Одещині чоловік вбив приятеля під час полювання

25 вересня близько другої години дня до поліції звернувся 64-річний житель Саф’янівської ОТГ та повідомив, що застрелив товариша, з яким був на полюванні. 

За даними Нацполіції, від поранення у груди 49-річний потерпілий загинув на місці.

Мисливець пояснив, що цілив у дичину, однак випадково влучив у приятеля.

На місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Обидві мисливські рушниці вилучили, їх направлять на експертизу. Фігуранта доставили до територіального відділу поліції, вирішується питання про його затримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.119 (вбивство, вчинене через необережність) Кримінального кодексу України, за що передбачено від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі. Тіло померлого чоловіка буде направлено на судово-медичну експертизу. 

Нагадаємо, на Одещині від отриманих в ДТП травм помер поліцейський. Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася 24 вересня 2021 на трасі Одеса-Кучурган. Автомобіль «Citroën» зіткнувся із вантажівкою, яка рухалася у зустрічному напрямку. Внаслідок аварії постраждало п’ятеро людей, у тому числі 6-річних хлопчик.  

Також правоохоронці затримали підозрюваного у викраденні дівчини в Одесі.

До поліції звернулися очевидці, тож вже за годину був встановлений автомобіль правопорушника та визначений його маршрут. А згодом затримали і самого зловмисника

Нагадаємо також, Біляївський суд вирішив, що розглядатиме справу київського фотографа Євгена Нікіфорова, якому інкримінували скоєння смертельної дорожньо-транспортної пригоди у селі Василівка 22 листопада. 

Поділитися