04 листопада 2021 р. 22:04

Мешканця Южного судитимуть за підозрою у систематичному розбещенні 13 дітей

Мешканця Южного судитимуть за підозрою у систематичному розбещенні 13 дітей

Ювенальні прокурори Доброславської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 70-річного мешканця Южного, обвинуваченого у зґвалтуванні, сексуальному насильстві та розбещенні тринадцяти дітей.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

Слідством встановлено, що протягом 2020-2021 років зловмисник, будучи раніше неодноразово судимим за статеві злочини, під приводом надання дозволу пограти на ігровій приставці, мобільному телефоні та поїсти солодощі заманював хлопчиків віком від 8 до 14 років до свого тимчасового помешкання та, використовуючи свою фізичну перевагу та безпорадність дітей, вчиняв дії сексуального характеру щодо них.

Слід зазначити, що стосовно більшості дітей обвинувачений здійснював сексуальне насилля повторно, щодо деяких – протягом декількох місяців, декого залишав у себе на ночівлю.

Після вчинення злочину чоловік, застосовуючи психологічний тиск та погрози до неповнолітніх, наказував їм нікому не розповідати про скоєне.

Крім того з’ясовано, що зловмисник після відбування покарань у місцях позбавлення волі декілька разів змінював своє прізвище та місця мешкання.

Наразі за клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою.

Нагадаємо, у вересні одеські правоохоронці скерували до суду матеріали за обвинуваченням 52-річного чоловіка у низці статевих злочинів відносно неповнолітніх.

Київський районний суд міста Одеси також взяв під варту жінку-педагога, підозрювану в сексуальному насильстві над малолітніми дітьми.

21 травня ювенальні прокурори Одеської обласної прокуратури повідомили сімейній парі про підозру.

На початку вересня 2020 року поліція почала розслідувати ймовірне розбещення неповнолітніх у дитячому будинку в Ізмаїлі. Підозрюваною особою у кримінальному провадженні є керівник будинку дитини. За інформацією Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД), тоді ж за зверненням тимчасово виконуючої обов’язки генерального директора цього закладу Центр залучив трьох адвокатів для представництва інтересів трьох потерпілих малолітніх дітей. Однак у грудні минулого року всі адвокати втратили зв’язок з потерпілими.

Прокурори Ізмаїльської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора спеціалізованого будинку дитини на Одещині, підозрюваного у сексуальному насильстві та розбещенні малолітніх.

Раніше суд взяв під варту директора спеціалізованого будинку дитини в Ізмаїлі, підозрюваного у сексуальному насильстві та розбещенні малолітніх.

Поділитися