27 липня 2021 р. 13:25

Мешканця Овідіополя обвинуватили у браконьєрстві на півтора мільйона

Мешканця Овідіополя обвинуватили у браконьєрстві на півтора мільйона

Мешканець Одещини без дозвільних документів на човні і з сіткою здійснював незаконний вилов риби. Таку інформацію оприлюднив вебпортал прокуратури регіону.

Отже, 40-річний рибалка з Овідіополя виловив 504 кілограми риби - сазана та товстолоба. Розмір шкоди, заподіяної рибним ресурсам України, перевищив 1,5 млн грн.  Після завершення слідчих дій прокурори Білгород-Дністровської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно вищезгаданого громадянина (ч. 1 ст. 249 КК України).

Також прокурори звернулись до суду з позовом про відшкодування шкоди. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали дізнавачі СД Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно одного з лісничих ДП «Одеське лісове господарство», підозрюваного у службовій недбалості.

Також судитимуть  трьох мешканців Одещини за фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

Поділитися