12 травня 2021 р. 21:23

Керівника одеської спортшколи підозрюють у корупції

Керівника одеської спортшколи підозрюють у корупції

Служба безпеки України затримала керівника одного з комунальних позашкільних спортивних навчальних закладів Одеської міської ради на систематичному отриманні хабарів. 

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що керівник дитячо-юнацької спортшколи отримував неправомірну вигоду через підлеглих-тренерів. Він примушував їх вимагати кошти від батьків дітей-відвідувачів спортшколи. У разі відмови зловмисник погрожував тренерам звільненням. Гроші директор отримував як готівкою, так і на банківські картки.

За матеріалами слідства, з кожного тренера щомісячно зловмисник отримував від 10 до 18 тис. грн. Загальний щомісячний «прибуток» від протиправної діяльності становив 350 тис. грн. 

Правоохоронці затримали посадовця на робочому місці під час отримання чергового «траншу» від одного з тренерів.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила посадовців центру кардіохірургії при Одеській обласній лікарні на отриманні хабарів, беручи з клієнтів до півмільйона гривень.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали начальника сектору дізнання одного з відділень Березівського районного відділу поліції в Одеській області під час одержання неправомірної вигоди.

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно колишнього працівника Роздільнянського районного сектору Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області.

Служба безпеки України заблокувала в Одесі діяльність масштабного міжрегіонального конвертаційного центру, що надавав «послуги» з незаконної мінімізації податків на сотні мільйонів гривень.

Слідчі Державного бюро розслідувань разом з працівниками прокуратури Києва, Служби безпеки України та управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби затримали Головного державного інспектора одного із митних постів Одеської митниці. 

Поділитися