01 липня 2021 р. 08:59

Голова одеського суду, якому стріляли у вікно, поскаржився на цькування в соцмережах

Голова одеського суду, якому стріляли у вікно, поскаржився на цькування в соцмережах

Голова Приморського районного суду Одеси Сергій Кічмаренко звернувся до Вищої ради правосуддя, генеральної прокурорки і голови Ради суддів України із скаргою на втручання в діяльність судді. 

Таким втручанням суддя вважає допис на анонімній інтернет-сторінці «Корупційний дайджест України» у Facebook: «Кичмаренко подставил судью Попревича по делу Стерненко».

На його думку, характер і зміст вказаних матеріалів свідчить про замовне переслідування і заявив, що подібні замовні провокаційні матеріали з метою дискредитації Приморського районного суду Одеси та окремих суддів останнім часом систематично розповсюджуються в мережі інтернет. 

Нагадаємо, у травні голова Приморського райсуду Одеси поскаржився на обстріл його кабінету.

Співробітники Служби безпеки України 25 червня завітали на работу до дніпровського активіста Вірослава Цюп'яка, у зв'язку із організацією акцій на підтримку одеського активіста Сергія Стерненка.

Приморський суд Одеси під час засідання у справі Сергія Стерненка 9 липня мають допитати Віталія Посувайла та Олександра Подобєдова, яких активіст називає організаторами нападів на нього. 

Поділитися