10 березня 2021 р. 10:30

Директора держпідприємства в Білгороді-Дністровському підозрюють в привласненні 450 тисяч

Директора держпідприємства в Білгороді-Дністровському підозрюють в привласненні 450 тисяч

Поліцейські притягують до відповідальності 38-річного чоловіка у Білгороді-Дністровському за привласнення більше 400 тисяч гривень державного підприємства.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Правопорушник, будучи керівником установи, діяльність якої пов’язана із захистом сільськогосподарських культур від несприятливих погодних умов, протягом двох років зловживав своїм службовим становищем та перераховував гроші з рахунку підприємства на власну банківську картку.

«За результатами досудового розслідування слідчий територіального підрозділу поліції оголосив зловмиснику підозру за частинами 2 та 3 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, підозрюваному загрожує покарання у вигляді  обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», - розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олег Чукань.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила про заблокування спроби незаконного відчуження майна ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» з боку топменеджменту компанії.

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування за фактами заволодіння бюджетними коштами під час будівництва військових казарм в Одеській області.

Справу про придбання землі для кладовища «Західне» в Одесі ще не скерували в суд тому, що підозрювані, серед яких - посадовці Одеської міськради та представники задіяної комерційної структури, ознайомлюються з матеріалами слідства.

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Краматорську 25 лютого повідомили про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, а також у видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, підприємцю з Одеси та директорам двох підприємств.

Поділитися