25 лютого 2021 р. 13:32

Детективи НАБУ провели обшуки в посадовців Одеської мерії

Детективи НАБУ провели обшуки в посадовців Одеської мерії

Детективи Національного антикорупційного бюро України 25 лютого провели обшуки в деяких посадовців Одеського муніципалітету в межах розслідування фактів можливих зловживань.

Про це ІзбірКому повідомили в Одеському територіальному відділенні бюро.

Повідомляти подробиці там поки відмовилися, проте, як стверджує у своєму Телеграм-каналі журналістка Ірина Гриб, йдеться про начальника управління Державного архітектурно-будівельного контролю Олександра Авдєєва та заступників мера Одеси Павла Вугельмана та Світлани Бедреги

Раніше директор територіального управління Національного антикорупційного бюро України Володимир Деулін відзвітував про роботу бюро в Одеській області в 2020 році. 

Нагадаємо, раніше кіберфахівці Служби безпеки України спільно з Головним слідчим управлінням Нацполіції викрили в Одесі посадовців кількох державних установ і міськради. 

За даними спецслужби, у такий спосіб афілійовані з фігурантами комерційні структури незаконно отримували й інші великі «шматки» одеської землі.

Організували оборудку посадовці Одеської міськради, обласної прокуратури, регіональних підрозділів Державної архітектурно-будівельної інспекції та Держгеокадастру і приватні забудовники.

Нагадаємо також, що у грудні минулого року співробітники Служби безпеки України 10 грудня обшукали помешкання колишнього голови Одеської обласної ради Сергія Паращенко.  

Поділитися