13 березня 2021 р. 16:35

Біля парку Горького в Одесі стався вибух

Біля парку Горького в Одесі стався вибух

На пішохідній частині вулиці Героїв Крут, недалеко від перехрестя з вулицею Космонавтів, в метрі від входу в аптеку, стався вибух, в результаті якого розвернуло тротуар і розкидало плитку.

Пошкоджена ділянка зараз обгороджена попереджувальної стрічкою. На місці працюють співробітники поліції, які опитують свідків події. Рятувальники і аварійна газова служба вже поїхали.

На даний момент причина вибуху невідома: це міг бути витік газу, хоча свідки стверджують, що не відчували ніякого відповідного запаху, або вибух високовольтного кабелю. До слова, в навколишніх будинках після інциденту зник електричний струм, хоча в сусідніх магазинах і аптеці світло є.

За непідтвердженими даними причиною НП стало замикання в електромережі. Інформації про постраждалих немає.

Фото: "Думська"

Нагадаємо, що 11 вересня на подвір'я в Одесі впав квадрокоптер з вибухівкою.

Телефонне повідомлення про те, що на придомовій території будинку на вулиці Дачній в Київському районі Одеси виявлені уламки вибухового пристрою та квадрокоптера, надійшло до поліції близько першої години дня.

Нагадаємо, в серпні 2020 року співробітники Служби судової охорони виявили у відвідувача Одеського апеляційного суду муляж бойової гранати

Також в серпні того року двоє невідомих атакували колишнього депутата Кілійської районного ради, а зараз громадського діяча Анатолія Коломійця неподалік від спортивного комплексу «Краян» в Одесі. Нападники кинули в бік автомобіля Анатолія Коломійця дві гранати, а він у відповідь почав стріляти в них.

У червні у селі Дачне вибухнула граната. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро людей. Троє жителів села Дачне віком від 23 до 29 років принесли додому до одного з них кілька знайдених у місцевому кар’єрі гранат РГД-5 і почали розбирати.

Поділитися