24 квітня 2020 р. 14:32

Жителька Одещини намагалася підкупити посадовця поліції

Жителька Одещини намагалася підкупити посадовця поліції

Фігурантка незаконного заволодіння позашляховиком запропонувала 1,5 тисячі доларів США хабаря заступнику начальника районного відділу поліції. Жінку правоохоронці затримали на передачі коштів.

Про це повідомили в Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції.

Правоохоронці отримали інформацію про пропозицію надання неправомірної вигоди одному з посадовців одеської поліції.

Фото: Департамент внутрішньої безпеки

"Встановлено, що слідчі Біляївського відділу поліції ГУНП у Одеській області внесли відомості до ЄРДР за ст.289 Кримінального кодексу України за фактом незаконного заволодіння автомобілем Toyota Land Cruiser. 44-річна фігурантка кримінального провадження, сподіваючись уникнути кримінальної відповідальності, звернулася до заступника начальника відділу районної поліції - начальника слідчого відділу і запропонувала 1,5 тисячі доларів США "відкупних"", - йдеться у повідомленні пресслужби департаменту.

Фото: Департамент внутрішньої безпеки

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі поліції ГУНП, під процесуальним керівництвом прокуратури області, розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.369 КК України.

Мешканку району, яка намагалася підкупити поліцейського, оперативники УДВБ НПУ та працівники СУ ГУНП у Одеській області затримали одразу після передачі нею посадовцю поліції обіцяної суми. Кошти вилучили.

Готується оголошення про підозру жінці та подання до суду про обрання запобіжного заходу. Подальшу долю фігурантки злочинів вирішить суд.

Нагадаємо, на Одещині затримали поліцейського за підозрою у вимаганні хабара.

Поділитися