22 травня 2020 р. 08:31

За минулий рік в Одеській області поліцейські автівки 23 рази потрапляли у ДТП, а з початку року - шість

За минулий рік в Одеській області поліцейські автівки 23 рази потрапляли у ДТП, а з початку року - шість

Торік службовий транспорт ГУ НП в Одеській області 23 рази був учасником дорожньо-транспортних пригод, а за чотири місяці поточного року зареєстровано шість таких випадків.

Про це ІзбірКому повідомили у ГУ НП в Одеській області у відповіді на запит.

Найбільше ДТП за участю службового транспорту торік було зареєстровано в Одесі - 10 випадків, на другому місці - Біляївський район - п'ять ДТП. В Овідіопольському районі та Чорноморську сталося по дві дорожні пригоди за участі поліцейських автівок. Ще по однії ДТП зареєтровано було в Арцизському, Балтському, Великомихайлівському та Любашівському районах. 

Цього року дві дорожні аварії зареєстровані були в Одесі та по одній у Балтському, Березівському, Тарутинському та Саратському районах.

Нагадаємо, вчора, 21 травня, сталася дорожня пригода за участі патрульної автівки. Інспектори прибули за викликом на офомлення ДТП та припаркували неподалік місця події свою службову автівку, в яку врізалася вантажівка.

Зазначимо, що поліцейські потрапляють у ДТП не тільки на службових автівках, а й на власних. Так, у березні поточного року на вулиці Балківській перекинувся BMW, за кермом якого перебував поліцейський. А раніше, у серпні 2019 року, патрульний, перебуваючи поза службою, вночі сів п'яним за кермо на поїхав вулицями Чорноморська. Здійснюючи поворот, через порушення швидкісного режиму, водій втратив контроль над автомобілем, внаслідок чого авто врізалося у дерево.

У березні поточного року правоохоронці повідомили про підозру патрульному поліцейському у скоєнні ДТП із заподіянням пішоходу середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Дорожня пригода сталася ще у 2017-му, патрульній тоді перебував за кермом службової автівки. Також у цьому місяці повідомили про підозру інспектору Управління патрульної поліції в Одеській області, який 15 серпня 2019  перебуваючи за кермом автомобіля Hyundai Accent у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та врізався в дерево. Унаслідок ДТП пасажирка транспортного засобу отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

 

Поділитися