10 листопада 2020 р. 22:11

Водій в Одесі в'їхав в зупинку та поранив чотирьох людей

Водій в Одесі в'їхав в зупинку та поранив чотирьох людей

Повідомлення про те, що автомобіль Toyota в’їхав у зупинку громадського транспорту, на якій були люди, надійшло до поліції о  18:30. 

Як повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Україні, за наявною інформацією, кермувальник Toyota, рухаючись по проспекту Небесної сотні, не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту. Внаслідок події тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 39-річна жінка, її 15-річна донька, 16-річний хлопець та 48-річна жінка. Зараз вони у лікарні.

Вирішується питання про правову кваліфікацію події. Водій проходить медичний огляд для перевірки на наявність алкоголю в крові.

Дівчинка, 15 років, мешканка Миколаєва, в неї  діагностовані: перелом гомілки, порізи обличчя. В операційній. Після чого буде в реанімації. Хлопчик, 16 років, в нього перелом гомілки, багаточисельні забої і порізи, знаходиться в операційній.

Жінка з попереднім діагнозом: політравма, перелом кісток правої гомілки і стопи. ЗЧМТ. Госпіталізована у відділення травматології.

Нагадаємо, 13 серпня близько 3 години ночі на автодорозі Київ-Одеса відбулося зіткнення двох рейсових автобусів. Внаслідок пригоди двоє осіб загинули, 12 інших пасажирів доправлені до лікувальних закладів із різним ступенем тілесних ушкоджень.

Нагадаємо також, що на автошляху Одеса - Рені, поблизу с. Саф’яни Ізмаїльського району, сталося зіткнення двох легкових автомобілів, внаслідок чого загинуло 6 осіб. 

Раніше в Одесі сталася аварія за участі маршрутки та чотирьох легковиків.

Поділитися