06 травня 2020 р. 15:31

Власник комп’ютерного клубу в Аркадії ігнорував карантинні обмеження

Власник комп’ютерного клубу в Аркадії ігнорував карантинні обмеження

Нехтуючи обмежувальними заходами, власник комп’ютерного клубу не припинив свою діяльність та продовжив приймати відвідувачів.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Роботу закладу на Аркадіївській алеї зафіксували дільничні офіцери Шевченківського відділення поліції.

Відносно бізнесмена правоохоронці склали протокол за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. За скоєне чинним законодавством передбачене покарання у вигляді накладення штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17тис. - 34 тис. грн) і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34 тис. - 170 тис. грн).

Нагадаємо, Тарутинський районний суд Одеської області виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина, який підписав інформаційну згоду на самоізоляцію, але залишив межі карантину самоізоляції, встановлені цією згодою.

А суддя Біляївського районного суду Одеської області визнала водія маршрутного таксі винним у порушенні правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм та оштрафувала його на 17 тисяч гривень.

Ізмаїльський міськрайонний суд оштрафував місцевого перукаря за порушення обмежень, накладених Кабінетом міністрів в рамках карантину.

Раніше недотримання обмежувальних заходів підприємством на вулиці Балківській зафіксували співробітники Хаджибеївського відділення поліції.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися