17 грудня 2020 р. 17:22

Виховательці дитячого садочка в Одесі повідомили про підозру в неналежному виконанні обов'язків

Виховательці дитячого садочка в Одесі повідомили про підозру в неналежному виконанні обов'язків

Прокурори повідомили про підозру виховательці одного із садків у Малиновському районі у неналежному виконанні професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

З’ясовано, що на початку жовтня цього року під час ранкової прогулянки вихователька садочку залишила без нагляду 4-річну вихованку, внаслідок чого дівчинка, перебуваючи на дитячому майданчику та граючись на металевій конструкції, впала на землю. В результаті падіння дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Крім того, вихователька не організувала надання першої медичної допомоги дівчинці, не викликала медпрацівника, не повідомила завідуючу дошкільного навчального закладу про нещасний випадок, а також не проінформувала батьків потерпілої, а передала дитину її батьку лише у кінці дня, коли і повідомила про обставини нещасного випадку.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно дільничного офіцера поліції сектору превенції Приморського відділу поліції в Одесі, який обвинувачується у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства. 

Поділитися