07 грудня 2020 р. 10:33

В Затоці підпалили базу відпочинку

В Затоці підпалили базу відпочинку

Рятувальники ліквідували пожежу на території бази відпочинку «Чорноморські зорі», в селищі міського типу Затока зранку 7 грудня.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС, про подію їм повідомили за телефоном 101 о 5:37.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили загорання чотирьох одноповерхових дерев'яних будинків для відпочинку.

О 6:25 вогнеборці пожежу локалізували та о 7:10 ліквідували на площі 500 квадратних метрів. Відпочиваючих, загиблих та постраждалих - немає. Ймовірна причина пожежі - занесення джерела запалювання невстановленою особою (особами). Збиток - встановлюється.

Нагадаємо, пожежі на базах відпочинку в Затоці доволі звичне явище. Наприклад, у понеділок, 20 липня, о 3:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння на базі відпочинку «Граніт», яка розташована на вул. Приморська, 99-А у смт Затока, Білгород-Дністровського району. Коли рятувалиники прибули на місце виклику, горіли шість дерев'яних будівель на базах відпочинку «Граніт» та «Атлантида».

У лютому суд відсторонив від посади керівника Затоківської селищної ради, якого підозрюють у розтраті майна, а також у службовій фальсифікації.

Поділитися