15 серпня 2020 р. 09:10

В Одеському аеропорту знайшли наркотики на суму понад мільйон гривень

В Одеському аеропорту знайшли наркотики на суму понад мільйон гривень

Днями в міжнародному аеропорту «Одеса» прикордонники здійснювали оформлення авіарейсу з Берліну. Однак, через декілька хвилин прикордонний пес Панч спільно зі службовою собакою митниці зреагували на багаж одного з подорожуючих. Виявилось що громадянин Болгарії віз серед особистих речей наркотики. Про це повідомляє Державна прикордонна служби України.

В результаті огляду речей, спільна прикордонно-митна оглядова група виявила два металевих тубуси заповнених порошкоподібною кристалічною речовиною, пластиковий контейнер з залишками білої речовини, згортки з марихуаною та капсули з кокаїном. Після проведення експрес-аналізів було встановлено, що мандрівник серед особистих речей приховав майже 650 г кокаїну, 16,5 г амфетаміну та 1 г марихуани. Загальна сума вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 1 мільйон гривень.

В діях іноземця вбачаються ознаки злочину за ст 305 ч 2 ККУ.

Нагадаємо, в лютому 2020 року правоохоронці затримали  співробітника Одеського слідчого ізолятора, під час обшуку у якого вилучили канабіс, метадон та амфетамін.

Нагадаємо, в одеському порту «Південний» правоохоронці затримали на судні близько 200 кілограмів кокаїну

Поділитися