06 травня 2020 р. 08:56

В Одеській області суд оштрафував порушника самоізоляції на 17 тисяч

В Одеській області суд оштрафував порушника самоізоляції на 17 тисяч

Тарутинський районний суд Одеської області виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина, який підписав інформаційну згоду на самоізоляцію, але залишив межі карантину самоізоляції, встановлені цією згодою.

Про це повідомили у пресслужбі суда. 

Ще 18 квітня чоловік приїхав з Чехії в Україну. Під час перетину кордону він підписав згоду на самоізоляцію на 14 днів, однак після того, як приїхав додому, то відвідував громадські місця. Свою провину чоловік визнав та просив у зв’язку з карантином розгляд справи проводити без його участі.

Порушника оштрафували на 17 тисяч гривень та призначенили стягнення судового збору в розмірі 420 гривень.

Нагадаємо, суддя Біляївського районного суду Одеської області визнала водія маршрутного таксі винним у порушенні правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм та оштрафувала його на 17 тисяч гривень.

Ізмаїльський міськрайонний суд оштрафував місцевого перукаря за порушення обмежень, накладених Кабінетом міністрів в рамках карантину.

Раніше недотримання обмежувальних заходів підприємством на вулиці Балківській зафіксували співробітники Хаджибеївського відділення поліції.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися