27 лютого 2020 р. 13:53

В мерії Білгорода-Дністровського та у районному управлінні Держгеокадастру відбулися обшуки

В мерії Білгорода-Дністровського та у районному управлінні Держгеокадастру відбулися обшуки

Вчора, 26 лютого, працівники Білгород-Дністровської місцевої прокуратури, спільно зі співробітниками територіального відділу поліції та УСБУ в Одеській області провели низку обшуків у службових приміщеннях відділу містобудування та архітектури Білгород-Дністровської міської ради та районному управлінні Головного управління Держгеокадастру в Одеській області.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютери, жорсткі диски та документи. На теперішній час готуються клопотання до суду про арешт вилученого майна, а також вирішується питання призначення необхідних експертиз.

Як зазначили у прокуратурі, обшуки пов'язані зі справою щодо розтрати бюджетних коштів посадовими особами Затоківської селищної ради, виділених на реконструкцію очисних споруд в одному з мікрорайонів селища.

Нагадаємо, 22 лютого, Київський районний суд відсторонив від посади виконуючого обов'язки голови селищної ради Затоки В'ячеслава Бокія, якого підозрюють у розтраті майна, а також у службовій фальсифікації. Також суд обрав Бокію запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт на 60 днів.

У суді зазначили, що виконуючий обов'язки голови селищної ради Затоки впродовж 2019 року підписував договори про виконання робіт з реконструкції очисних споруд в смт Затока. Однак з боку підприємства, яке зобов’язувалось виконати вказані роботи, договори та інші документи підписували невстановлені особи, які фактично контролювали його активи.


 

Поділитися