19 грудня 2020 р. 15:13

В «Автомайдані» відповіли на заяву судді Одеського суду про переслідування

В «Автомайдані» відповіли на заяву судді Одеського суду про переслідування

Лідер громадської організації «Автомайдан» Віталій Устименко дав коментар кореспонденту Ізбіркому щодо твердження одеського судді Сергія Кічмаренко, що за ним стежать «автомайданівці»: «Я можу сказати лише, що ми "переслідуємо" усіх судей України і Кічмаренко не є виключенням, бо він корумпований український суддя».

Нагадаємо, голова Приморського районного суду Одеської області Сергій Кічмаренко звернувся до Вищої ради правосуддя з повідомленням про втручання в діяльність судді.

У своєму повідомленні він заявив, що 13 грудня виявив стеження за собою.

За номерами машини переслідувачів він з'ясував, що вона належить члену правління громадської організації «Автомайдан». Одеське відділення цієї організації очолює на сьогодні Віталій Устименко, а 7 грудня Приморський районний суд Одеси засудив двох обвинувачених у нападі на лідера одеського осередку «Автомайдану» Віталія Устименка до чотирьох років позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки.

Судді порахували, що напав на Віталія Устименка і завдавши йому кілька ударів ножем, обвинувачені не намагалися його вбити, а просто хуліганили.

Поділитися