28 липня 2020 р. 11:29

Судді завершили дослідження доказів у справі Труханова

Судді завершили дослідження доказів у справі Труханова

Вищий антикорупційний суд завершив дослідження письмових та речових доказів, наданих прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у справі за обвинуваченням міського голови Одеси Геннадія Труханова у недостовірному декларуванні.

Про це повідомили у пресслужбі ВАКС.

«На засіданні, яке відбулось 28 липня 2020 року, ВАКС завершив дослідження письмових та речових доказів, наданих прокурором САП.

На наступному засіданні, яке призначено на 14:00 год 9 вересня 2020 року, планується допит семи свідків, заявлених стороною обвинувачення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 липня Вищий антикорупційний суд дослідив ще чотири томи письмових доказів у справі Одеського міського голови Геннадія Труханова, який підозрюється у поданні недостовірних відомостей у деклараціях.

Прокурори Спеціализованої антикорупційної прокуратури та детективи Національного антикорупційного бюро завершили досудове розслідування у справі стосовно Одеського міського голови Геннадія Труханова, підозрюваного у декларуванні недостовірних відомостей про доходи за 2017 рік.

14 квітня 2020 року керівник САП Назар Холодницький повідомив Одеському міському голові про підозру.

На сьогодні матеріали справи відкрито підозрюваному та його захисникам. Після ознайомлення з матеріалами обвинувальний акт буде скерований до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо також, що наразі у Вищому антикорупційну суді слухається ще дві справи про обвинувачення Одеського міського голови. Одна справа стосується декларування недостовірної інформації за 2015-2016 роки. Інша - щодо заволодіння коштами бюджету у сумі понад 92 млн гривень в результаті реалізації схеми придбання у власність приміщення адмінкорпусу колишнього заводу «Краян» за вдвічі завищеною вартістю - перебуває на розгляді в Апеляційній палаті Антикорупційного суду.

Поділитися