15 вересня 2020 р. 21:27

Справу про шкоду державі в 200 тисяч передали до суду

Справу про шкоду державі в 200 тисяч передали до суду

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії, підозрюваного у службовому підробленні та привласненні державних коштів.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області, за версією слідства, підрядник та керівник одного із структурних підрозділів «Укрзалізниці», з метою привласнення державних коштів, склали та підписали акти приймання виконаних ремонтних робіт, що містили в собі неправдиві відомості про вартість та обсяги фактично виконаних робіт з капітального ремонту трьох електрокарів.

Внаслідок таких протиправних дій державі завдано майже 200 тис. грн шкоди.

Справа стосовно посадовця «Укрзалізниці» наразі слухається у суді.

Нагадаємо, поліцейські Малиновського відділу повідомили про підозру колишньому начальнику одного із структурних підрозділів Регіональної філії «Одеська залізниця».

Нагадаємо також, що Одеське територіальне управління «Укрзалізниці» звернулося до управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зі скаргою, що на земельній ділянці держпідприємства незаконно привласнили будівлю вантажників на станції «Товарна», крім того її реконструювали та добудували другий поверх.

Поділитися