19 серпня 2020 р. 21:26

Посадовицю з Роздільної обвинувачують у привласненні дитячих грошей

Посадовицю з Роздільної обвинувачують у привласненні дитячих грошей

Прокурори Роздільнянської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишньої службової особи райдержадміністрації, підозрюваної у заволодінні бюджетними коштами.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. 

Про підозру їй повідомили у травні

Слідство встановило, що впродовж 2016-2018 років начальник відділу надання соціальних допомог та компенсацій управління соціального захисту населення однієї з райдержадміністрацій Одеської області, зловживаючи наданими повноваженнями, заволоділа близько 300 тис. грн, призначеними на виплату державної соцдопомоги на дітей, які знаходяться під опікою або піклуванням.

Службовець, шляхом втручання в автоматизовану систему, до якої мала доступ, оформила особовий рахунок на місцеву мешканку, що не мала законних підстав для отримання вказаних виплат, та майже щомісячно незаконно перераховувала гроші на нього.

А в подальшому, маючи доступ до грошей на рахунку, шляхом використання банківської картки, розпорядилась ними на власний розсуд.

Нагадаємо, торік в Одесі судили банду шахраїв, які наживалися на нерухомості померлих. Також минулого року за привласнення нерухомості вартістю 6 мільйонів гривень затримали юриста.

Поділитися