22 червня 2020 р. 20:23

Справу поліцейських, що побили молодика на Одещині, передали до суду

Справу поліцейських, що побили молодика на Одещині, передали до суду

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох правоохоронців батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області, підозрюваних у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

Правоохоронці з'ясували, що у Затоці поліцейські у складі екіпажу автопатруля несли службу по охороні публічного порядку на території селища. Під час патрулювання вони зупинили 25-річного хлопця та без будь-яких підстав та пояснень побили його. 

Внаслідок незаконних дій правоохоронців хлопець отримав численні тілесні ушкодження.

Нагадаємо, на початку червня слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру старшому інспектору одного з відділів патрульної поліції та поліцейському-водію Білгород-Дністровського відділу поліції.

В березні прокурори прокуратури Одеської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно співробітників Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Одеській області, які обвинувачуються у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства та зброї, вчинення службового підроблення, а також здійсненні незаконних дій з інформацією, яка обробляється електронними обчислювальними машинами.

Поділитися