03 грудня 2020 р. 08:59

Справу лісника, підозрюваного в отриманні 70-тисячного хабаря, скерували до суду

Справу лісника, підозрюваного в отриманні 70-тисячного хабаря, скерували до суду

Одеська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно майстра лісу одного з державних підприємств на Одещині, який обвинувачується у скоєнні корупційного злочину.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

У липні цього року майстра лісу затримали «на гарячому» одразу після одержання 66 тис. грн хабаря.

Слідством з’ясовано, що чоловік отримав від фізичної особи неправомірні кошти за реалізацію лісоматеріалів твердої породи деревини без оформлення відповідних офіційних документів та дотримання законних процедур.

Нагадаємо, правоохоронці на Одещині 23 жовтня, викрили «на гарячому» одразу після одержання 52,4 тисяч гривень хабаря лісничого та його помічника одного з державних лісгоспів.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом громадянам Ізраїлю у контрабанді наркотичних засобів.

Раніше Служба безпеки України блокувала в Одесі транзит через нашу країну 750 кілограмів психотропної речовини каптагон, відомого як «бойовий наркотик Ісламської держави».  

В серпні в міжнародному аеропорту «Одеса» прикордонники здійснювали оформлення авіарейсу з Берліну. Однак, через декілька хвилин прикордонний пес Панч спільно зі службовою собакою митниці зреагували на багаж одного з подорожуючих. Виявилось, що громадянин Болгарії віз серед особистих речей наркотики. 

В лютому 2020 року правоохоронці затримали співробітника Одеського слідчого ізолятора, під час обшуку у якого вилучили канабіс, метадон та амфетамін.

Нагадаємо також, що в одеському порту «Південний» правоохоронці затримали на судні близько 200 кілограмів кокаїну.

Поділитися