25 травня 2020 р. 09:11

Справу експосадовця, підозрюваного у махінаціях з квартирами військових, передали до суду

Справу експосадовця, підозрюваного у махінаціях з квартирами військових, передали до суду

Державне бюро розслідувань скерувало до суду обвинувальний акт відносно колишнього начальника Південно-Східного територіального квартирно-експлуатаційного управління.

Як повідомили у пресслужбі бюро, експосадовець обвинувачується у шахрайстві, використанні підроблених документів та у підбурюванні до службового підроблення.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що експосадовець підбурив службову особу внести до офіційних документів свідомо неправдиві відомості та надав їх до Головного квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України задля отримання службового житла. Внаслідок цього, обвинувачений незаконно отримав квартиру в Одесі, попри те що, ще у 2011 році реалізував право на отримання службового житла.

Загальна площа незаконно отриманої квартири складає 107 кв. м, а її ринкова вартість на момент вчинення злочину становила 2 мільйони 463, 2 тисячі гривень.

Нагадаємо, слідчі територіального управління  Державного бюро розслідувань (ДБР), розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру дільничному офіцеру одного з відділів поліції в місті Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області.

Поділитися