07 червня 2020 р. 15:58

Справу мешканки Біляївського району, яка намагалася підкупити поліцейського, передали до суду

Справу мешканки Біляївського району, яка намагалася підкупити поліцейського, передали до суду

Прокурори Одеської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно підозрюваної у наданні неправомірної вигоди керівнику слідчого відділу одного з районних підрозділів поліції в області.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури. 

У квітні цього року правоохоронці затримали 44-річну мешканку Біляївського району під час передачі поліцейському 1500 доларів США хабара за не притягнення до кримінальної відповідальності та повернення арештованого майна.

Слідчі Біляївського відділу поліції ГУНП у Одеській області внесли відомості до ЄРДР за ст.289 Кримінального кодексу України за фактом незаконного заволодіння автомобілем Toyota Land Cruiser. 44-річна фігурантка кримінального провадження, сподіваючись уникнути кримінальної відповідальності, звернулася до заступника начальника відділу районної поліції - начальника слідчого відділу і запропонувала 1,5 тисячі доларів США "відкупних".

ФОТО: od.gp.gov.ua

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали землевпорядницю однієї із сільських рад Ізмаїльського району Одеської області за підозрою у систематичному вимаганні від громадян грошей за виділення наділів під приватну забудову та ведення бізнесу.

 


         

Поділитися