12 жовтня 2020 р. 18:13

Співробітницю «Укрпошти» у Березівському районі підозрюють у привласненні понад 200 тисяч

Співробітницю «Укрпошти» у Березівському районі підозрюють у привласненні понад 200 тисяч

Прокурори Комінтернівської місцевої прокуратури повідомили про підозру начальниці одного із відділень АТ «Укрпошта» Березівського району у привласненні коштів установи на суму понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. 

За даними слідства, жінка протягом тривалого часу привласнювала ввірені їй кошти, що знаходились у касі поштового відділення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Березівського відділення поліції.

Нагадаємо, прокурори Білгород-Дністровської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії, підозрюваного у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів. 

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії, підозрюваного у службовому підробленні та привласненні державних коштів. 

Поліцейські Малиновського відділу повідомили про підозру колишньому начальнику одного із структурних підрозділів Регіональної філії «Одеська залізниця».

Нагадаємо також, що Одеське територіальне управління «Укрзалізниці» звернулося до управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зі скаргою, що на земельній ділянці держпідприємства незаконно привласнили будівлю вантажників на станції «Товарна», крім того її реконструювали та добудували другий поверх.

Поділитися