01 квітня 2020 р. 09:36

Розгляд справи за обвинуваченням міського голови Одеси відклали через коронавірус

Розгляд справи за обвинуваченням міського голови Одеси відклали через коронавірус

Колегія суддів Вищого антикорупційного суду України вчора, 31 березня,задовольнила клопотання міського голови Одеси Геннадія Труханова про перерву в засіданні у справі про можливе надання ним недостовірної інформації в електронній декларації. 

Як повідомили у пресслужбі ВАКС, через оголошений загальнонаціональний карантин, судовий розгляд справи проходив у форматі відеоконференції. Під час засідання обвинувачений подав клопотання про відкладення розгляду справи через термінову нараду щодо вжиття заходів у боротьбі з COVID-19 у Одесі.

До слова, під час вчорашнього судового розгляду суд почав досліджувати електронні носії інформації, надані слідством. Для цього на засідання запросили відповідного спеціаліста - представника НАБУ.

Наступне засідання призначено на 9 квітня 2020 року на 10:00.

Нагадаємо, Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я в Одесі отримав ще один позитивний результат дослідження на COVID-19.

Нагадаємо також, що минулого разу cудді Вищого антикорупційного суду досліджували 32 томи справи про можливе надання недостовірної інформації в декларації Одеського міського голови Геннадія Труханова.

 

 

Поділитися