07 лютого 2020 р. 16:49

Посадовця однієї з РДА Одеської області підозрюють у привласненні коштів, призначених для дітей

Посадовця однієї з РДА Одеської області підозрюють у привласненні коштів, призначених для дітей

Група зловмисників в Одеській області впродовж двох років привласнювали бюджетні кошти шляхом оформлення різних видів соціальних виплат і допомог на неіснуючих дітей, нібито народжених поза закладами охорони здоров’я.

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

За версією слідства, учасники організованої групи впродовж двох років привласнювали бюджетні кошти шляхом оформлення різних видів соціальних виплат і допомог на неіснуючих дітей, нібито народжених поза закладами охорони здоров’я.  Привласнили вони загалом 7 мільйонів гривень бюджетних коштів, які призначалися для допомоги 190 дітям.

Слідство вважає, що ймовірна організаторка залучила до вчинення злочинів керівника одного з відділів Управління соціального захисту населення Біляївської районної державної адміністрації Одеської області та заступника керуючого територіальним відділенням банківської установи.

Нагадаємо, прокурори спеціалізованого підрозділу з протидії катуванням Офісу Генерального прокурора повідомили начальнику слідчого відділення одного з територіальних підрозділів поліції в Одеській області, а також слідчому цього ж підрозділу про підозру у вчиненні катування.

 

Поділитися