11 червня 2020 р. 22:18

Одеська прокуратура підозрює двох патрульних у побитті молодика

Одеська прокуратура підозрює двох патрульних у побитті молодика

Прокуратура повідомила про підозру двом працівникам одного з батальйонів Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. 

Слідчі встановили, що на початку січня минулого року патрульні поліцейські, які заступили на нічне чергування у складі екіпажу автопатруля, у дворі будинку в центрі Одеси безпідставно побили з використанням спецзасобів 26-річного одесита, внаслідок чого чоловік отримав травми. 

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від займаних посад.

Нагадаємо, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру старшому інспектору одного з відділів патрульної поліції та поліцейському-водію Білгород-Дністровського відділу поліції. Як повідомили у пресслужбі ДБР, правоохоронці підозрюються у перевищенні службових повноважень працівником правоохоронного органу, діями, що супроводжувалися насильством та болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого.

Раніше в Одесі чотирьом поліцейським повідомили про підозру у викраденні майна

Нагадаємо також, що прокурора Роздільнянської місцевої прокуратури викрили під час отримання хабара. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань. У ДБР заявили, що прокурор отримав від місцевого мешканця 4 тисяч доларів США  за закриття кримінального провадження та непритягнення його до кримінальної відповідальності за фактом викрадення людини.

Також прокурори Одещини скерували до суду обвинувальний акт стосовно головного державного інспектора одного з постів Одеської митниці, якого підозрюють у корупції.

Раніше прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування у справі стосовно осіб, які намагались надати неправомірну вигоду у розмірі 5 мільйонів доларів США голові Фонду державного майна України.

Поділитися