11 серпня 2020 р. 20:22

Прикордонника Білгород-Дністровського загону підозрюють у хабарництві

Прикордонника Білгород-Дністровського загону підозрюють у хабарництві

Військова прокуратура Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України  задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури. 

За даними слідства, інспектор одного з відділів прикордонного загону вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 350 доларів США за непритягнення до відповідальності та сприянні у незаконному перетинанні державного кордону України громадянином, а також за «допомогу» у незаконному переміщенні через державний кордон України підакцизної групи товарів – тютюнових виробів.
11 серпня, після вчинення злочину, правопорушника затримали.

Наразі проводиться огляд місця події та інші слідчі дії. Крім того, затриманій особі планується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, Київський районний суд Одеси обрав запобіжним заходом нещодавно затриманому голові сільради в Савранському районі цілодобовий домашній арешт

Правоохоронці  кілька днів тому затримали «на гарячому» одразу після одержання неправомірної вигоди голову однієї із сільських рад Савранського району Одеської області. 

Він одержав від громадянина 1 тисячу доларів США хабара за виділення останньому в оренду земельної ділянки площею 15 га. Раніше одеський суддя  отримав сім років позбавлення волі за хабар, а посадовців міграційної служби в Одесі звинувачували у вимаганні хабара з громадянина Молдови

Поділитися