11 лютого 2020 р. 22:13

Правоохоронцю, причетному до скоєння ДТП та травмування подружжя одеситів, повідомили про підозру

Правоохоронцю, причетному до скоєння ДТП та травмування подружжя одеситів, повідомили про підозру

Прокурори прокуратури Одеської області повідомили про підозру поліцейському у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої травмувалися люди.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. 

Співробітник одного з районних відділів поліції міста, перебуваючи поза службою, у міждворовому проїзді у Київському районі, на автомобілі Opel збив двох пішоходів. Внаслідок наїзду чоловік та жінка зазнали тяжких травм та були доставлені до медичних закладів.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР у Миколаєві за ч. 2 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху". Якщо його визнають винним, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, нетверезий молодий співробітник поліції зніс автомобілем шлагбаум у міжквартальному проїзді біля супермаркету на Люстдорфській дорозі в Одесі та травмував двох людей. 

Поділитися