29 жовтня 2020 р. 13:20

Пожежника з Дніпропетровщини підозрюють у підпалах автівок в Одесі на замовлення

Пожежника з Дніпропетровщини підозрюють у підпалах автівок в Одесі на замовлення

Правоохооронці з Одеської області повідомили про підозру співробітнику одного з підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

Слідством з’ясовано, що пожежник разом з двома спільниками отримували замовлення на підпал автомобілів в Одесі.

У період з грудня 2019 року по квітень 2020 року гастролери з Дніпропетровщини за грошову винагороду скоїли підпал трьох елітних авто в центрі Одеси.

Внаслідок таких протиправних дій автомобілі повністю знищені, чим власникам транспортних засобів спричинено збитки на загальну суму понад мільйон гривень.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Ще двоє спільників пожежника, причетних до скоєння злочину, вже перебувають під вартою.

Нагадаємо, автомобіль Merсedes, що належав активісту Дем'янові Ганулу, згорів вночі, 3 квітня.

В листопаді 2019 року невідомі зловмисники спалили автомобіль Skoda Octavia, який належав родині виконуючого обов'язки голови Одеської митниці Ігоря Резника.

Трохи раніше невідомі спалили автомобіль, яким користувався начальник слідчого відділу Київського райвідділу поліції Одеси прямо у будівлі де працював правоохоронець.

Поділитися