21 липня 2020 р. 16:34

Посадовця Одеської міськради підозрюють у розтраті при капремонті пішохідних сходів на 10-й станції Фонтану

Посадовця Одеської міськради підозрюють у розтраті при капремонті пішохідних сходів на 10-й станції Фонтану

За процесуального керівництва  прокуратури Одеської області повідомлено про підозру заступнику керівника одного з Управлінь Одеської міської ради у службовому підробленні та розтраті бюджетних коштів (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Одеської області.

"За версією слідства, посадовець спільно з директором приватного підприємства розтратили бюджетні кошти під час капітального ремонту залізобетонних сходів для спуску на 10 ст. В. Фонтану в Одесі. З’ясовано, що підозрюваний вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт та їхньої вартості, та підписав їх", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Внаслідок протиправних дій посадовця та його спільника держава зазнала понад 400 тис. грн шкоди.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, прокурори закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього директора Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, підозрюваного у заволодінні понад 4 млн грн бюджетних коштів при виконанні робіт з капітального ремонту відновлення покриття місць загального користування з улаштуванням інноваційних ігрових інсталяцій «Dreamland» по Аркадіївській алеї, на Грецькій площі та у парку Шевченка.

Поділитися