11 липня 2020 р. 12:56

Поліція відкрила провадження через коронавірус на заводі морепродуктів

Поліція відкрила провадження через коронавірус на заводі морепродуктів

Співробітники Чорноморського відділення поліції Одеської області розслідують обставини й причини інфікування коронавірусом 36 працівників компанії "Аквафрост", що спеціалізується на виготовленні крабових паличок та рибних пресервів. 

Як заявив на брифінгу керівник ГУНП в Одеській області Олег Бех, "у поліцію надійшла інформація, яку перевірили правоохоронці, що співробітники компанії "Аквафрост", інфіковані коронавірусом, продовжували виходити на роботу. Ні адміністрацією, ні власниками заводу не було вжито належних заходів, щоб відправити хворих на лікарняний. І в подальшому захворювання почало поширюватись - наразі коронавірус виявлено у 36 заводчан "Аквафросту".

Раніше, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Чорноморську було прийнято рішення про призупинення діяльностізаводу, що виробляє морепродукти під торговою маркою «Водний світ».

Як повідомив Чорноморський міський голова Валерій Хмельнюк в період з 16 по 23 червня на підприємстві зареєстровано п'ять підтверджених випадків захворювання COVID-19.

Поділитися