18 грудня 2020 р. 19:23

Поліцейського з Одещини підозрюють у грабежі

Поліцейського з Одещини підозрюють у грабежі

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру поліцейському одного з секторів Овідіопольського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Одеській області капрала поліції, який вчинив грабіж.

Про це повідомили у пресслужі ДБР.

Досудовим розслідуванням установлено, що вранці 17 грудня 2020 року на території житлового масиву «Радужний» Овідіопольського району Одеської області двоє громадян пограбували жінку, яка разом з сестрою чекала свого брата, який пішов за машиною.

Достеменно знаючи, що у потерпілої при собі є значна сума грошових коштів у сумі 20 тисяч доларів США, двоє чоловіків силою заволоділи вказаними грошовими коштами, спричинивши постраждалій тілесні ушкодження у вигляді гематоми обличчя та застосувавши до неї газовий балончик.

Проте, брат потерпілої вчасно повернувся та встиг затримати одного із грабіжників, яким виявився 20-річний поліцейський.

Іншому ж вдалося втекти з місця події, проте його особа вже встановлена, а слідчими вживаються всі необхідні заходи, з метою з'ясування його місця знаходження.

Про наявні кошти у громадянки правоохоронець дізнався через спільних знайомих.

Викрадені гроші повернули власниці. 

Наразі поліцейському вже повідмовлено про підозру. Цивільній особі буде повідомлено про підозру найближчим часом. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно чотирьох працівників Ананьївського відділення поліції Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали одного з керівників Подільського відділу Нацполіції в Одеській області після одержання неправомірної вигоди. 

Державне бюро розслідувань також скерувало до суду обвинувальний акт стосовно прокурора однієї з місцевих прокуратур міста Одеси та пособника — цивільної особи.

Поділитися