30 липня 2020 р. 19:26

Одеському активісту Сергію Стерненку дали 10 днів на ознайомлення з матеріалами його справи

Одеському активісту Сергію Стерненку дали 10 днів на ознайомлення з матеріалами його справи

Суд зобовʼязав активіста Сергія Стерненка, підозрюваного в убивстві, завершити ознайомлення з матеріалами своєї справи до 11 серпня.

Про це активіст поскаржився на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що слідчий досі не переклав документи з російської, а його адвокати не отримали доступ до речових доказів. На думку активіста, таке рішення суду позбавляє його права на оскарження повідомлення про підозру.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва 27 липня переніс розгляд клопотання щодо зміни запобіжного заходу одеському активісту Сергію Стерненку, який є підозрюваним у справі щодо умисного вбивства та незаконного носіння холодної зброї.

Раніше Шевченківський райсуд Києва визнав необґрунтованою підозру в хуліганстві підозрюваному, який напав на активіста Сергія Стерненка, Олександру Ісайкулу.

3 липня, відбулося засідання Київського апеляційного суду щодо перегляду запобіжного заходу активісту Сергію Стерненку. Таким чином, Сергій Стерненко і надалі залишатися під цілодобовим домашнім арештом.

Також нагадаємо, замах на одеського активіста Сергія Стерненка був скоєний 24 травня минулого року. Один з нападників отримав тоді смертельний удар ножем в область живота, а сам активіст потрапив до лікарні. Він вважає це помстою з боку влади Одеси за його активну громадянську позицію.

Поділитися