19 березня 2020 р. 22:14

Одеського поліцейського підозрюють у вимаганні хабара з продавця картоплі

Одеського поліцейського підозрюють у вимаганні хабара з продавця картоплі

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань затримали заступника начальника одного із секторів Хаджибеївського відділення поліції Суворовського відділу поліції Одеси за підозрою у вимаганні та одержанні хабара.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

За попередньою інформацією, поліцейський вимагав від громадянина 16 тисяч гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності за торгівлю у невстановленому місці. 19 лютого правоохоронець одержав першу частину хабара у сумі 8 тисяч гривень, і того ж дня його затримали.

Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, відсторонення його від займаної посади та обрання запобіжного заходу.

У разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру інспектору Управління патрульної поліції в Одеській області у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. 

Поділитися