12 січня 2020 р. 09:15

Одеський суд заарештував чоловіка, який стріляв по дітях

Одеський суд заарештував чоловіка, який стріляв по дітях

Малиновський районний суд Одеси 11 січня ухвалив заарештувати чоловіка, який стріляв по дітях з балкона житлового будинку.

До райсуду надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу чоловіку, підозрюваному в хуліганстві із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави в розмірі 63,06 тисяч гривень.

За даними слідства, 10 січня о 13.10 зловмисник перебував на балконі своєї квартири і йому не сподобалось, що діти шумно грають у футбол на ігровому майданчику. Він почав вимагати від дітей перервати гру в футбол, після чого взяв мисливську рушницю й кілька разів вистрілив у бік вулиці, де перебували діти.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального відділу поліції. Правопорушник зачинився у своїй квартирі й на вимоги поліцейських не реагував. Лише побачивши бійців батальйону поліції особливого призначення, які також прибули за викликом, він відкрив двері й впустив правоохоронців.

Поділитися