16 липня 2020 р. 20:59

Одеських поліцейських підозрюють у вимаганні грошей у повій

Одеських поліцейських підозрюють у вимаганні грошей у повій

Співробітники прокуратури, Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань 15 липня затримали двох співробітників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції України в Одеській області. 

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. 

Поліцейських затримали після одержання чергового переказу неправомірних коштів у розмірі 1 тисячі 200 доларів США. 

З’ясовано, що поліцейські, вступивши попередньо в злочинну змову, систематично вимагали хабарі від жінок, що надають платні інтимні послуги на території Одеси, за не притягнення їх до адміністративної відповідальності та прикриття подальшої протиправної діяльності.

Так, з початку травня цього року правоохоронці регулярно вимагали та отримували, шляхом переказу на банківський рахунок, неправомірні кошти, на загальну суму 3 тисячі 700 доларів США, від мешканок міста, що надають інтимні послуги за місцем свого проживання.

Нагадаємо, слідчі теруправління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої інспектору сектору ювенальної превенції Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції в Одесі.

 

Поділитися