24 квітня 2020 р. 12:57

На подвір'я селянина в Білгород-Дністровському районі кинули гранату

На подвір'я селянина в Білгород-Дністровському районі кинули гранату

Невідомі кинули гранату РГД-5 на подвір'я мешканця села в Білгород-Дністровському районі, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. 

Про це повідомив  начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех.

Про подію, яка сталася сьогодні о 6:00 годині ранку, до поліції повідомив 64-річний потерпілий. Вибухова хвиля пошкодила вхідні двері у житловий будинок місцевого мешканця, біля якого стався вибух.  

Нагадаємо, в Одесі 21 квітня вибух пошкодив дах та частину стіни торговельного павільйону, а також розташовану впритул споруду.  За попередніми висновками фахівців, на даху продуктового павільйону вибухнув саморобний вибуховий пристрій. Вилучені з місця події речові докази поліцейські  направили на експертизу.

3 квітня поліцейські розпочали розслідування через спрацювання саморобного вибухового пристрою на сходовому майданчику перед квартирами на  третьому поверсі у житловому будинку на вулиці Краснова в Одесі.

16 березня внаслідок вибуху, що стався прямо під час руху вантажного автомобіля на Хаджибеївській дорозі, було пошкоджено лобове скло та дзеркало заднього виду. Водій не постраждав. Тоді також вибухнув саморобний пристрій.

Також в березні невідомий зловмисник кинув гранату у двір будинку жителя Рені Одеської області. На щастя, ніхто не постраждав, а ле це був вже другий такий випадок за місяць.

 

 

Поділитися