13 лютого 2020 р. 10:56

Напідпитку та поза службою: слідчий приїхав розбиратися з ДТП біля Чорноморська

Напідпитку та поза службою: слідчий приїхав розбиратися з ДТП біля Чорноморська

Слідчому поліції Одеської області загрожує безальтернативне звільнення з лав поліції через керування автівкою у стані алкогольного сп'яніння. 

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Як повідомили у ГУНП, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Олександрівка біля міста Чорноморськ сталася дорожно-транспорта пригода з потерпілими. Для перевірки вказаного повідомлення на місце аварії був скерований наряд сектору реагування патрульної поліції. Згодом на спецлінію «102» надійшло ще одне повідомлення від учасників ДТП. Громадяни повідомили, що на місце аварії для оформлення ДТП на власному автомобілі та у цивільному одязі прибув слідчий з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Для встановлення усіх обставин правопорушення на місце події виїхали працівники інспекції з особового складу управління  кадрового забезпечення ГУНП та управління внутрішньої безпеки в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що поліцейський, який приїхав на місце ДТП, перебував поза службою. За вказаним фактом у поліції розпочалие службове розслідування, на період проведення якого поліцейського відсторонено від виконання обов’язків по посаді. 

Нагадаємо, прокурори прокуратури Одеської області повідомили про підозру поліцейському у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої травмувалися люди.

Поділитися