04 серпня 2020 р. 21:27

На Одеській залізниці виявлено 75 осіб, які вчинили крадіжки на мільйон гривень

На Одеській залізниці виявлено 75 осіб, які вчинили крадіжки на мільйон гривень

Особовим складом підрозділів воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» за шість місяців 2020 року розкрито та попереджено 57 випадків крадіжок на суму 1 млн  гривень та затримано 75 осіб.

Про це повідомляє пресцентр регіональної філії «Одеська залізниця»

Зокрема, за вказаний період оперативними групами стрілецької команди з профілактичної роботи та стрілецької команди швидкого реагування було розкрито  25 випадків крадіжок майна залізниці на суму 747,4 тис. грн.

Воєнізована охорона магістралі також працює в напрямку попередження крадіжок майна філії та вантажів у парках станцій, а також профілактики випадків невиробничого травматизму, зокрема проведено 1,7 тис. рейдів, під час яких за ходіння коліями у невстановлених місцях затримано 469 осіб; з них 210 осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності і оштрафовано на суму 7,5 тис. грн. Також, перевірено 178 пунктів збору металобрухту. При відпрацюванні металоприймальних пунктів у 6-ти було виявлено майно, яке належить підприємствам залізниці та затримано  4 особи.

Через хвилю розкрадань, питання схоронності вантажів є надзвичайно актуальним для вантажовласників – за 6 місяців  стрільцями воєнізованої охорони було супроводжено більше 23 тис. поїздів та  215 тис. вагонів.

Раніше повідомлялося, що Одеській залізниці недоплачують компенсації за перевезення громадян пільгових категорій.

Також нагадаємо, що  з  Одеської залізниці відправили експериментальний контейнерний поїзд до Роттердаму. Перевезення було здійснене за новим маршрутом через прикордонний перехід Мостицька-2/Медика безпосередньо до станції Роттердам.

Поділитися