28 березня 2020 р. 16:16

На Балківській поліцейський вчинив ДТП

На Балківській поліцейський вчинив ДТП

Подія за участі автомобіля BMW під керуванням поліцейського сталася 28 березня, близько години ночі, на вулиці Балківській.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Одещини.

Як зазначили у поліції, на момент скоєння ДТП правоохоронець перебував поза службою.

Перебуваючи за кермом BMW, поліцейській порушив правила дорожнього руху, не впорався з керуванням та його автівка перекинулася. Сам водій не постраждав.

Під час перевірки з'ясувалося, що поліцейський керував автомобілем із зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного огляду він відмовився.

Відносно водія винесена постанова про накладання адміністративного стягнення за правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП, та протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) цього ж кодексу.

Наразі перевірка за даним фактом триває. Про подію проінформовані представники Державного бюро розслідувань. Рішення про подальше перебування вказаного працівника в лавах поліції буде прийняте після завершення службового розслідування. 

Нагадаємо, патрульного в Одесі підозрюють у скоєнні ДТП з травмованими.

Поділитися