13 квітня 2020 р. 11:37

Мешканець Біляївки побив поліцейського, коли той розповідав про правила карантину

Мешканець Біляївки побив поліцейського, коли той розповідав про правила карантину

Інспектор сектору реагування патрульної поліції Біляївського відділу поліції зупинився, щоб зробити зауваження групі осіб, які перебували біля магазину без засобів захисту, а саме - масок. У цей же час туди під’їхав 23-річний правопорушник і коли вийшов з автівки кілька разів вдарив поліцейського в обличчя.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Национальної поліції в Одеській області.

Підполковника поліції госпіталізували до районної лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку, а зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Надавати будь-які пояснення та проходити медичний огляд на стан сп’яніння правопорушник відмовився.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345  (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, кількість мешканців Одеської області, в яких підтвердили діагноз COVID-19, зросла до 69 осіб. Нові захворіли — 75-річний одесит та 39-річний мешканець Біляївки. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

 

Поділитися