20 листопада 2020 р. 12:44

Мешканцю Одеської області спалили одразу три авто

Мешканцю Одеської області спалили одразу три авто

Загоряння «Mazda», «Fiat» та «ВАЗу» сталося сьогодні вночі біля приватного будинку 45-річного жителя Маяк, якому вони належать.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області, вогонь чоловік з членами родини загасили самостійно.

Внаслідок пожежі, попередня причина якої - підпал, ніхто не постраждав. Подія кваліфікована за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

«Наразі поліцейські встановлюють остаточну причину та обставини події, а також осіб, які до неї причетні. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз», - повідомив начальник Біляївського відділу поліції Вадим Кулібаба

Нагадаємо, у жовтні співробітники Національної поліції Одеської області почали розслідувати одразу дві атаки на кандидатів в депутати Одеської обласної ради та Роздільнянської місцевої ради.  

Кандидату на посаду депутата Одеської обласної ради, як зазначають ЗМІ, директору підприємства «Дунай Агрос» Дмитру Зеленькову, підпалили вночі його позашляховик «Toyota Land Cruiser Prado» вночі в місті Ізмаїл. 

Невідомі злочинці в ніч на 21 жовтня спалили редакцію видання «Альтернатива.орг» в Овідіополі Одеської області. А у суботу, 17 жовтня, головного редактора «Альтернативи» Романа Варшанідзе побили троє невідомих під час зйомок.

У ніч на 16 жовтня зловмисники підпалили автомобіль, що належить адвокату, який співпрацює з Громадським центром правосуддя у Татарбунарах щодо надання безоплатної правової допомоги, Олександру Ковпаку

У селищі Таїрове Одеської області вранці 17 вересня невідомі здійснили підпал автомобіля, що належить потенційній кандидатці у депутати селищної ради Анастасії Бойко.

Поділитися