21 вересня 2020 р. 21:23

Колишнього митника підозрюють у привласненні конфіскату

Колишнього митника підозрюють у привласненні конфіскату

Колишнього державного інспектора Одеської митниці підозрюють у привласненні конфіскованого майна: 19 мобільних телефонів, спорт-інвентарю, одягу та інших товарів, якими в подальшому розпорядився на власний розсуд.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

Дані товари раніше були вилучені у справах про порушення митних правил, конфісковані за рішеннями суду, прийняті на зберігання та розміщені на складі Одеської митниці.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, в липні слідчі Державного бюро розслідувань та поліцейські затримали двох керівників митних постів та заступника начальника відділу митного оформлення одно з митних постів Одеської митниці після одержання ними неправомірної вигоди.

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої інспектору сектору ювенальної превенції Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції в Одесі.

Державне бюро розслідувань скерувало обвинувальний акт відносно поліцейського взводу поліції особливого призначення ГУ Національної поліції в Одеській області та колишнього працівника поліції.

Нагадаємо також, що правоохоронці затримали в Одесі підполковника Служби безпеки України - начальника одного з відділів управління в Одеській області за підозрою в організації злочинного угруповання та вимаганні грошей. 

Поділитися