02 грудня 2020 р. 11:33

Керівника приватного підприємства підозрюють у привласненні 700 тисяч під час ремонту школи в Кілії

Керівника приватного підприємства підозрюють у привласненні 700 тисяч під час ремонту школи в Кілії

Генерального директора одного з приватних підприємств в Одеській області підозрюють у службовому підробленні та розтраті бюджетних коштів в особливо великому розмірі.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області, за версією слідства, директор привласнив бюджетні кошти під час капітального ремонту крівлі навчального закладу у  Кілійському районі.

З’ясовано, що підозрюваний вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт та їх вартості, та підписав їх.

Внаслідок таких протиправних дій державі завдано 700 тис грн збитків.

Нагадаємо, прокурори Одеської місцевої прокуратури № 4 скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника підприємства-підрядника, який обвинувачується у привласненні бюджетних коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем та у службовому підробленні.

Слід зазначити, що наразі обвинувальний акт стосовно службовця управління капітального будівництва Одеської міської ради, який обвинувачується у службовій недбалості також розглядається у суді.

Нагадаємо, наприкінці жовтня прокурори повідомили керівнику підприємства-підрядника про підозру у привласненні бюджетних коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем та у службовому підробленні.

Нагадаємо також, що слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань в рамках розслідування кримінального провадження за фактом закупівлі онлайн-підручників, які були у вільному доступі, в червні провели 16 санкціонованих судом обшуків в Одеській міській раді.

Поділитися