23 листопада 2020 р. 21:25

Казарма у Подільську: військові прокурори завершили розслідування

Казарма у Подільську: військові прокурори завершили розслідування

Прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону, спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Одеській області, завершили досудове розслідування кримінального провадження за підозрою керівника одного з комерційних підприємств у заволодінні бюджетними грошовими коштами у сумі 4,3 мільйони гривень.

Про це повідомили у пресслужбі військової прокуратури. 

Кошти були виділені Південним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням, призначались для будівництва казарми поліпшеного планування у м. Подільську Одеської області.

За даними слідства, керівник комерційного підприємства у 2018 році до актів приймання виконаних робіт вніс недостовірні відомості про завищення обсягів підрядних робіт, які фактично підприємство не виконувало, та, як наслідок, заволодів бюджетними грошовими коштами у сумі 4,3 млн. гривень.

Нагадаємо, Господарський суд Одеської області 5 листопада задовольнив позов військового прокурора Одеського гарнізону Південного регіону України в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції в Одеській області до Квартирно-експлуатаційного відділу Одеси.

Раніше прокурори Одещини забезпечили поновлення права власності держави на нерухоме майно АТ «Українська залізниця» площею 520 квадратних метрів у Малиновському районі міста.

Також прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону завершили досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за підозрою керівника одного із комерційних підприємств у заволодінні бюджетними грошовими коштами в розмірі 7,5 мільйонів гривень.

У серпні минулого року Південне територіальне квартирно-експлуатаційне управління оголосило повторний тендер для вибору підрядника, якому заплатять за будівництво казарми поліпшеного планування в військовому містечку в Подільському Одеської області.

Поділитися