11 травня 2020 р. 16:43

Ізмаїльському активісту спалили авто

Ізмаїльському активісту спалили авто

Невідомі зловмисники підпалили автомобіль Volkswagen Polo, що належав Ізмаїльскому блогеру Олександру Степаненку який веде YouTube-канал про роботу співробітників поліції. 

Активист під час підпалу, за його словами, спав удома, повідомляє  «Бес  сарабія INFORM»  .

 Близько 3:50 в його двері почали стукати сусіди, які повідомили про пожежу. Як розповів журналістам Олександр, вибігши на вулицю, він побачив св ій Volkswagen, передня частина якого була охоплена полум'ям.     

Нацгвардійц і, чия  військова частина знаходиться поруч з місцем події, почувши удари, практично відразу викликали пожежників, які приїхали і загасили полум'я, не давши згоріти автомобілю повністю.   

Сусіди розповіли блогеру, що бачили як після сполоху з місця події збігли двоє молодиків.  

Олександр Степаненко відомий тим, що неодноразово повідомляв на своєму каналі про порушення деякими патрульними поліцейськими ПДР і вимагання ними хабарів у водіїв. У зв'язку з цим, за даними видання, у   нього склалися досить напружені відносини з співробітниками і керівництвом даної служби.

Саме зі своєю громадською діяльністю активіст і пов'язує підпал автомобіля. 

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

ВІДЕО: «Бес  сарабія INFORM»

Нагадаємо, 1 травня, в 3:30 ночі невідомі зловмисники підпалили машину депутата Ренійського міської ради VII скликання Віктора Метеля.

Ввечері, 21 квітня, приблизно о 21:20 згорів автомобіль Nissan, припаркований біля будівлі Білгород-Дністровської міської ради.Тоді ЗМІ повідомляли, що автомобіль належав виконуючому обов'язки міського голови Білгорода-Дністровського Віктору Грозову.

3 квітня згорів автомобіль Merсedes, що належав активісту Дем'яну Ганулу. 

Вночі 10 березня згорів автомобіль Mitsubishi Lancer. Як повідомило тоді видання «Бессарабія INFORM», автівка належала співробітнику місцевої прокуратури Артему Євглевському

  

Поділитися